direct contact met een specialist? 0297 514 666

Monstername.nl | Alles over monsternametechnologie

  • Steriele monstername farmacie.jpg

ico_hoe.png
Waarom Monstername.nl

Waarom Hitma Monstername?

Betrouwbare monstername uit een (aseptisch) proces of systeem is een uitdaging. Foutief bemonsteren kan een monster opleveren dat niet representatief is met de nodige problemen en onvoorziene kosten van dien.

Verkeerde monsters kunnen leiden tot afkeur van een batch. Om nog maar niet te spreken over het extra werk voor productie- en laboratoriummedewerkers.

Een goede en betrouwbare monstername is daarom essentieel. Het geeft een reëel beeld van de condities van het product in een proces of systeem.

Don't gamble with your sample
Onder het motto “Don’t gamble with your sample” is HITMA een platform gestart dat geheel in het teken staat van monsternametechnologie. Specialisten van HITMA vestigen hiermee de aandacht op het belang van betrouwbare monstername. Op basis van de uitkomst van een monsteranalyse worden tenslotte belangrijke beslissingen genomen m.b.t. de kwaliteit en veiligheid van een proces en/of eindproduct.

Kennis over monstername
Meer kennis van monsternametechnologie en het gebruik van de juiste monsternamesystemen leveren kwaliteitsvoordelen en kostenbesparing op in o.a. de farmacie en voedingsmiddelen- en procesindustrie. Wij hopen dat deze website een bron van informatie is voor iedereen die monsters moet nemen of vragen heeft over monsternametechnologie. Wilt u meer informatie of heeft u opmerkingen? Neem dan contact met ons op

Meer weten? Bel of mail ons (0297- 514 666, info@monstername.nl).

Onze monstertweets

Inschrijven nieuwsbrief

Selecteer uw interesse